-2.6 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Campanie umanitară la Pașcani pentru refugiații din Ucraina lansată de Crucea Roșie. Primăria susține inițiativa

Campanie umanitara pentru refugiatii ucrainieni lansata in municipiul Pascani. Crucea Rosie – Filiala Iasi, colecteaza produse pentru oamenii din tara vecina care fug din calea razboiului. Demersul este sustinut de Primaria Pascani, astfel ca donatiile se strang in sediul administratiei locale, intrarea primăriei dinspre sediul ANAF, de luni până vineri, între orele 08:00 – 16:00, acestea fiind preluate de către salariații Serviciului Administrativ din cadrul instituției, împreună cu un voluntar al Crucii Roșii.

Doctorul, Viorel Pâslaru, coordonatorul organizatiei Crucea Roșie Subfiliala Pașcani, a lansat un apel catre toti agentii economici din municipiu, cu rugamintea de a ajuta cu donatii. Cei care vor sa fie solidari pot aduce apă îmbuteliată, alimente neperisabile cu termen de valabilitate îndelungat, conserve de orice fel, lapte praf, produse de igienă personală, articole pentru copii (scutece, șervețele, produse de igienă), dezinfectanți/măști de protecție, pături/pilote si chiar hainute noi pentru cei mici.

Donațiile vor fi preluate și organizate de către Crucea Roșie Română în transport umanitar și vor fi trimise Crucii Roșii Ucrainene. Cei interesati de campania din Pascani pot suna la numarul de telefon 0799.307.331.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow