30.2 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
30.2 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021

Campania „Saracia distruge omenia” ajunge la Targu-Frumos. Zeci de copii vor primi pachete din partea organizatorilor

Campania „Saracia distruge omenia” ajunge la Targu-Frumos. Zeci de copii vor primi pachete din partea organizatorilor

Eveniment caritabil saptamana viitoare in orasul Targu Frumos. Asociatia MicNews din Bucuresti va organiza marti, 10 iulie, de la ora 17.00, la Casa de Cultura „Garabet Ibraileanu” un concert de muzica rap.

In cadrul spectacolului, circa 30 de copii care provin din medii defavorizate vor primi pachete cu dulciuri din partea organizatorilor. Mai mult, banii stransi din vanzarea biletelor de intrare, 7 lei pentru fiecare persoana, vor fi folositi tot in scop caritabil.

Evenimentul de la Targu Frumos face parte dintr-o campanie intitulata „Saracia distruge omenia”, desfasurata la nivel national.

Mentionam ca Asociatia MicNews este organizaţie nonguvernamentală, care timp de 7 ani de activitate social-filantropica, a dezvoltat proiecte sociale pentru diferite categorii de persoane aflate in dificultate, precum: copii aflaţi în situaţii de risc, persoane vârstnice, persoane fără adăpost, tineri cu dizabilităţi sau persoane fără un loc de muncă.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
30.2 ° C
30.2 °
30.2 °
50 %
2.2kmh
53 %
mie
23 °
joi
35 °
vin
30 °
sâm
34 °
Dum
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI