-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Bani încasați ilegal pentru locul de veci. La Pașcani nu există un serviciu public funcțional privind administrarea cimitirelor

Un bărbat se plânge că nu poate obține acte pentru locul de veci în care și-a îngropat copilul. El a venit astăzi la audiențe și a încercat disperat să ceară ajutorul primărie pentru o situație care durează de mai bine de șapte ani.

Conform spuselor acestuia, el ar fi achitat pentru locul în care a fost îngropat copilul său suma de circa 2.500 de lei, fără să i se fi dat vreun act care să dovească plata. În momentul de față, copilul bărbatului riscă să fie evacuat.

De menționat este și faptul că cimitirul face parte din domeniul public, context în care banii pentru suprafața respectivă de teren ar încasați ilegal, fără să existe o evidență.

Primarul a răspuns că va încerca să rezolve problema și va trimite în cursul zilei de astazi sau maine, o persoană care sa faca masuratorile si schita pentru fiecare loc de veci din cimitir.

Edilul a mai mentionat ca in momentul de fata nu exista niciun serviciu functional care sa ia atitudine in astfel de situatie, iar pentru anul viitor doreste să puna la punct un serviciu care sa ocupe de administrarea cimitirelor, dar și a parcarilor din municipiu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow