-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Primar Gheorghe Hritcu din Scobinți, felicitat de prefectul județului pentru împlinirea împlinarea vârstei de 25 de ani de muncă în administrația publică

Primarul comunei Scobinți, Gheorghe Hritcu a fost felicitat pentru activitatea pe care a depus-o în cadrul administrației publice, timp de 25 de ani. Eforturile edilului nu au trecut neobservate, iar prefecul județului, Marian Grigoraș, s-a deplasat la Scobinți pentru a-l felicita personal.
Am participat astăzi, la Scobinţi, la un eveniment emoționant, prin care angajatii primăriei din această comună și consilierii locali l-au felicitat pe domnul primar Gheorghe Hritcu, la împlinirea a 25 de ani de muncă în administrația publică.
Acesta și-a început activitatea în slujba cetățenilor în anul 1996, ca viceprimar, iar din 2000 este primarul comunei Scobinţi, o comunitate frumoasă, care s-a dezvoltat prin contribuția sa deosebită.
În semn de apreciere, i-am oferit domnului primar o distincție din partea Instituției Prefectului și a Consiliului Județean Iași”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a prefectului.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow