-0.4 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Persoanele cu handicap se plâng că nu pot circula gratuit cu transportul public local

Persoanele cu handicap care circulă cu mijloacele de transport în comun din Pașcani se plâng că fie nu li se iau în considerare legitimaţii pentru gratuitate, fie au de urmat o procedură grea pentru obținerea actelor care să îi scutească de plată. Problema a fost ridicată în cadrul audiențelor de la primărie, de joi, 15 iulie.

În Pașcani beneficiază de transport public local gratuit 100 de beneficiari și 9 însoțitori ai persoanelor cu handicap.  Acest serviciu le este oferit pe cheltuiala primăriei, care suportă lunar decontarea tarifelor de transport aferente.

Menționăm că pentru cei care vor să intre în posesia unui astfel de document care să le ofere gratuitate pentru transportul local în comun, trebuie să se adreseze serviciului de Asistență Socială de la primăria Pașcani pentru a obține abonamentul, pe baza unui certificat de încadrare în grad de handicap grav sau accentuat.

Legitimația emisă de la primărie este valabilă doar cu condiția să fie vizată trimestrial de către societatea de transport public local.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow