16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Balul Bobocilor, la Liceul Tehnologic Hîrlău

Liceul Tehnologic din Hirlau și-a desemnat cei mai frumosi boboci din noua promotie. Concursul-spectacol a avut loc la conacul Polizu din Deleni și a fost plin de momente artistice demne de toată lauda. Nu au lipsit tradițiile și folclorul din zona. Titlurile de Miss și Mister 2017 au fost câștigate de Elena și Eduard.

Sase perechi de elevi de la Liceul Tehnologic din Hîrlău au luptat pentru titlul de Miss și Mister, la sfârșitul săptămânii, la Balul Bobocilor. Proaspeții liceni au trecut prin diferite probe pentru a-și demonstra abilitățile și talentul. Primul moment pentru jurizare a fost o scenetă de teatru.

O altă proba stabilită de organizatori a fost prezentarea profilului.

Cand a venit timpul să își demonstreze aptitudinile, concurenții au dansat, au cântat diferite melodii sau au făcut stand-up comedy.

La bal au venit și  absolvenți ai liceului, care au pus în scenă momente artistice. De asemenea, o atmosfera de neuitat a creat și ansamblul școlii, “Rapsodia Hîrlăului”.

Balul Bobocilor Liceul Tehnologic Hirlau

La final au fost desemnați câștigătorii. Laura și Vlad – locul III, Andreea și Marius – locul II, iar Miss și Mister, Elena și Eduard.

Mentionam că balul a avut loc la Conacul Polizu, din localitatea Deleni. 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow