More

  Balul Bobocilor, la Liceul Tehnologic Hîrlău

  Liceul Tehnologic din Hirlau și-a desemnat cei mai frumosi boboci din noua promotie. Concursul-spectacol a avut loc la conacul Polizu din Deleni și a fost plin de momente artistice demne de toată lauda. Nu au lipsit tradițiile și folclorul din zona. Titlurile de Miss și Mister 2017 au fost câștigate de Elena și Eduard.

  Sase perechi de elevi de la Liceul Tehnologic din Hîrlău au luptat pentru titlul de Miss și Mister, la sfârșitul săptămânii, la Balul Bobocilor. Proaspeții liceni au trecut prin diferite probe pentru a-și demonstra abilitățile și talentul. Primul moment pentru jurizare a fost o scenetă de teatru.

  O altă proba stabilită de organizatori a fost prezentarea profilului.

  Cand a venit timpul să își demonstreze aptitudinile, concurenții au dansat, au cântat diferite melodii sau au făcut stand-up comedy.

  La bal au venit și  absolvenți ai liceului, care au pus în scenă momente artistice. De asemenea, o atmosfera de neuitat a creat și ansamblul școlii, “Rapsodia Hîrlăului”.

  Balul Bobocilor Liceul Tehnologic Hirlau

  La final au fost desemnați câștigătorii. Laura și Vlad – locul III, Andreea și Marius – locul II, iar Miss și Mister, Elena și Eduard.

  Mentionam că balul a avut loc la Conacul Polizu, din localitatea Deleni. 

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet