More

  Atelier de dezvoltare pentru tineri, la Biblioteca Municipală Pașcani

  

  Biblioteca Municipala din Pascani a organizat ieri o altfel de activitate pentru adolescenti. Mai multi tineri au participat la un atelier pentru dezvoltare personala si au discutat despre cum sa aiba incredere in propriile forte, cum sa isi cunoasca limitele si sa se dezvolte, atat fizic, cat si emotional. Dezbaterea a fost organizata de doi voluntari, profesori universitari.

  Merit sa fiu sanatos: trup si suflet!” –  acesta a fost mesajul motivational transmis ieri mai multor tineri pascaneni care au participat la un atelier de dezvoltare personala, la Biblioteca Municipala. In acest sens, membrii unei asociatii din Iasi  au organizat o dezbatere.

  Tinerii au discutat despre propriile lor limite, despre cum ar putea să le depășească și despre cum în societatea de astăzi li se impun anumite tipare.

   “Facem multe lucruri de dragul celor din jurul nostru, fără să ținem cont de necesitățile noastre”, a spus unul dintre profesorii universitari veniți la Pașcani.

  Un alt subiect dezbătut a fost sistemul actual de învățământ, care în opinia multora, este unul rigid și nu este adaptat necesităților fiecărui elev.

  Mentionam că asociația E-RA-PHOENIX a fost înființată cu scop umanitar și social, ce constă în inițierea și organizarea de programe, acțiuni și activități cu caracter social, educativ, din sfera dezvoltării personale și derularea de proiecte pentru îmbunătățirea condiției de viață a persoanelor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  Cum va funcționa sistemul de garanție în cazul sticlelor și dozelor de aluminiu cumpărate

  Barna Tanczos, ministrul Mediului, a explicat cum va funcționa sistemul de garanție – returnare a ambalajelor din plastic, sticlă și aluminiu care de obicei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI