14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

Atelier de dezvoltare pentru tineri, la Biblioteca Municipală PașcaniBiblioteca Municipala din Pascani a organizat ieri o altfel de activitate pentru adolescenti. Mai multi tineri au participat la un atelier pentru dezvoltare personala si au discutat despre cum sa aiba incredere in propriile forte, cum sa isi cunoasca limitele si sa se dezvolte, atat fizic, cat si emotional. Dezbaterea a fost organizata de doi voluntari, profesori universitari.

Merit sa fiu sanatos: trup si suflet!” –  acesta a fost mesajul motivational transmis ieri mai multor tineri pascaneni care au participat la un atelier de dezvoltare personala, la Biblioteca Municipala. In acest sens, membrii unei asociatii din Iasi  au organizat o dezbatere.

Tinerii au discutat despre propriile lor limite, despre cum ar putea să le depășească și despre cum în societatea de astăzi li se impun anumite tipare.

 “Facem multe lucruri de dragul celor din jurul nostru, fără să ținem cont de necesitățile noastre”, a spus unul dintre profesorii universitari veniți la Pașcani.

Un alt subiect dezbătut a fost sistemul actual de învățământ, care în opinia multora, este unul rigid și nu este adaptat necesităților fiecărui elev.

Mentionam că asociația E-RA-PHOENIX a fost înființată cu scop umanitar și social, ce constă în inițierea și organizarea de programe, acțiuni și activități cu caracter social, educativ, din sfera dezvoltării personale și derularea de proiecte pentru îmbunătățirea condiției de viață a persoanelor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow