More

  Atelier de dezvoltare pentru tineri, la Biblioteca Municipală Pașcani

  

  Biblioteca Municipala din Pascani a organizat ieri o altfel de activitate pentru adolescenti. Mai multi tineri au participat la un atelier pentru dezvoltare personala si au discutat despre cum sa aiba incredere in propriile forte, cum sa isi cunoasca limitele si sa se dezvolte, atat fizic, cat si emotional. Dezbaterea a fost organizata de doi voluntari, profesori universitari.

  Merit sa fiu sanatos: trup si suflet!” –  acesta a fost mesajul motivational transmis ieri mai multor tineri pascaneni care au participat la un atelier de dezvoltare personala, la Biblioteca Municipala. In acest sens, membrii unei asociatii din Iasi  au organizat o dezbatere.

  Tinerii au discutat despre propriile lor limite, despre cum ar putea să le depășească și despre cum în societatea de astăzi li se impun anumite tipare.

   “Facem multe lucruri de dragul celor din jurul nostru, fără să ținem cont de necesitățile noastre”, a spus unul dintre profesorii universitari veniți la Pașcani.

  Un alt subiect dezbătut a fost sistemul actual de învățământ, care în opinia multora, este unul rigid și nu este adaptat necesităților fiecărui elev.

  Mentionam că asociația E-RA-PHOENIX a fost înființată cu scop umanitar și social, ce constă în inițierea și organizarea de programe, acțiuni și activități cu caracter social, educativ, din sfera dezvoltării personale și derularea de proiecte pentru îmbunătățirea condiției de viață a persoanelor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Municipiul Pașcani și orașul Tg. Frumos din județul Iași, fruntașe la numărul de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate populației

  Municipiul Pașcani și orașul Tg. Frumos din județul Iași, fruntașe la numărul de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate populației. //

  Concurs pentru funcția de consilier debutant, la Miroslovești

  Administrația locală din comuna Miroslovești scoate la concurs o funcție publică vacantă în cadrul Compartimentului Financiar Contabil. Este vorba despre un post de consilier debutant, clasa I. //

  O stradă din Târgu Frumos, în plin proces de reabilitare | FOTO

  Într-o postare apărută pe pagina de facebook, primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vătămanu, anunță că au început lucrările pentru reabilitarea străzii Tudor Vladimirescu. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet