Slider

 

În timp ce aleşii locali vorbesc despre intrarea în insolventa a RAGCL conducerea regiei a început să facă investiţii în modernizarea serviciului de transport, singură activitate care este pe profit. De curând au fost achiziţionate trei autocare second-hand dar cu aer condiţionat. Contractul este pentru o perioadă de doi ani de zile cu o rata lunară de 12.000 LEI  fără TVA. Directorul regiei spune că o parte din autobuzele vechi nu mai puteau fi folosite,  mai ales pentru a fi închiriate la cerere organizatorilor de excursii.
Două dintre autocare au fost deja trimise pe traseele din suburbii, prin rotaţie, pentru transportul în comun. Măsura aduce  un plus de confort şi civilizaţie,  pasagerilor care aleg să foloseasca serviciile RAGCL.
Menţionăm că şi administratia locală are planificat achiziţionarea unui autobuz nou pentru RAGCL Paşcani. Chiar dacă din bugetul local au fost alocaţi peste 100 000 lei procedurile de licitaţie nu au fost încă demarate. Juriştii Primăriei au solicitat un punct de vedere al Consiliului Concurenţei,  dacă un astfel de demers este sau nu legal.

Slider