30.2 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
30.2 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021

Autocare pentru transportul în suburbii

 

În timp ce aleşii locali vorbesc despre intrarea în insolventa a RAGCL conducerea regiei a început să facă investiţii în modernizarea serviciului de transport, singură activitate care este pe profit. De curând au fost achiziţionate trei autocare second-hand dar cu aer condiţionat. Contractul este pentru o perioadă de doi ani de zile cu o rata lunară de 12.000 LEI  fără TVA. Directorul regiei spune că o parte din autobuzele vechi nu mai puteau fi folosite,  mai ales pentru a fi închiriate la cerere organizatorilor de excursii.
Două dintre autocare au fost deja trimise pe traseele din suburbii, prin rotaţie, pentru transportul în comun. Măsura aduce  un plus de confort şi civilizaţie,  pasagerilor care aleg să foloseasca serviciile RAGCL.
Menţionăm că şi administratia locală are planificat achiziţionarea unui autobuz nou pentru RAGCL Paşcani. Chiar dacă din bugetul local au fost alocaţi peste 100 000 lei procedurile de licitaţie nu au fost încă demarate. Juriştii Primăriei au solicitat un punct de vedere al Consiliului Concurenţei,  dacă un astfel de demers este sau nu legal.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
30.2 ° C
30.2 °
30.2 °
50 %
2.2kmh
53 %
mie
23 °
joi
35 °
vin
30 °
sâm
34 °
Dum
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI