26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Nu se mai primesc cereri de debranşare de la sistemul centralizat de incalzire

Ultimele știri

Regia păşcăneană de termoficare a început verificările şi reparatiile reţelelor si echipamentelor pentru furnizarea căldurii. Din acest motiv de la începutul lunii septembrie nu se mai primesc cereri de debranşare de la sistemul centralizat. În acest an au fost înregistrate cca 300 de solicitări, cele aprobate fiind deja în curs de rezolvare.
Excepţie fac locatarii din blocurile unde au mai rămas foarte puţine apartamente branşate la reţeaua RAGCL. În astfel de cazuri regia încearcă să renunţe la furnizarea serviciilor,  pe motiv că nu este rentabil.
Verificările şi probele urmează să fie finalizate cel târziu până pe 10 octombrie, conform directorului RAGCL, Gelu Nedelcu. În momentul de faţă regia păşcăneană mai are cca 2600 de abonaţi.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.2 ° C
27.3 °
25.8 °
53 %
1.7kmh
19 %
sâm
24 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI