More

  Au furat peste 4.000 de lei dintr-un magazin. Poliția caută hoții

  Au furat peste 4.000 de lei dintr-un magazin. Poliția caută hoții

   Se caută hoții care au furat bani dintr-un magazin din Pașcani. Cei doi, un bărbat și o femeie, au profitat de neatenția vânzătoarei și au luat din tejghea 4.000 de lei, banii adunați din vânzările din acea zi. Camerele de supraveghere amplasate în magazin au surprins momentul și acum oamenii legii îi caută. De asemena, cei care îi cunoscoc pot lua legătura cu Poliția pentru a fi rezolvat cazul.

  “Cine recunoaște persoanele din fotografii îi rugăm să ne contacteze în privat, pentru a discuta mai multe!” sună anunțul disperat pe rețelele de socializare din partea patronilor magazinului.

  Furtul “de sub ochii” vânzătoarei a avut loc zilele trecute. După cum se poate vedea pe imaginile suprinse pe camerele de supraveghere, cei doi, un bărbat și o femeie, au intrat în magazin sub pretextul că vor să cumpere ceva materiale de construcții însă au profitat de neatenția vânzătoarei și au furat încasările până la acea oră, peste 4.000 de lei.

  Vânzătoarea și-a dat seama că îi lipsesc banii și a anunțat Poliția care face cercetări pentru a prinde hoții și pentru a se recupera prejudiciul.

  “Până în acest moment hoții nu au fost identificați.” au declarat oamenii legii.

  Magazinul se află amplasat în apropierea Gării din Pașcani.

  Oamenii legii spun că trebuie să fim atenți la bunurile ce le avem asupra noastră și nu numai.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet