13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023

Au furat peste 4.000 de lei dintr-un magazin. Poliția caută hoții

Au furat peste 4.000 de lei dintr-un magazin. Poliția caută hoții

 Se caută hoții care au furat bani dintr-un magazin din Pașcani. Cei doi, un bărbat și o femeie, au profitat de neatenția vânzătoarei și au luat din tejghea 4.000 de lei, banii adunați din vânzările din acea zi. Camerele de supraveghere amplasate în magazin au surprins momentul și acum oamenii legii îi caută. De asemena, cei care îi cunoscoc pot lua legătura cu Poliția pentru a fi rezolvat cazul.

“Cine recunoaște persoanele din fotografii îi rugăm să ne contacteze în privat, pentru a discuta mai multe!” sună anunțul disperat pe rețelele de socializare din partea patronilor magazinului.

Furtul “de sub ochii” vânzătoarei a avut loc zilele trecute. După cum se poate vedea pe imaginile suprinse pe camerele de supraveghere, cei doi, un bărbat și o femeie, au intrat în magazin sub pretextul că vor să cumpere ceva materiale de construcții însă au profitat de neatenția vânzătoarei și au furat încasările până la acea oră, peste 4.000 de lei.

Vânzătoarea și-a dat seama că îi lipsesc banii și a anunțat Poliția care face cercetări pentru a prinde hoții și pentru a se recupera prejudiciul.

“Până în acest moment hoții nu au fost identificați.” au declarat oamenii legii.

Magazinul se află amplasat în apropierea Gării din Pașcani.

Oamenii legii spun că trebuie să fim atenți la bunurile ce le avem asupra noastră și nu numai.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow