0.2 C
Paşcani
sâmbătă, februarie 4, 2023

Au fost impartite locuintele ANL

Comisia pentru repartizarea locuintelor ANL Pascani s-a intrunit ieri in sedinta pentru impartirea imobilelor libere din aceasta perioada – un apartament si doua  garsoniere. Desi, in evidenta primariei au fost 52 de dosare, doua 10 au fost declarate eligibile, restul fie nu au fost actualizate, fie s-a renuntat la solicitare.

In urma verificarilor, apartamentul ar urma sa fie repartizat unei familii care locuieste deja intr-o garsoniera ANL, dar care are doi copii si a cerut un imobil cu o suprafata mai mare. In acest fel, ar urma sa se elibereze inca o garsoniera, numarul acestora ajung la trei.

Pe lista cu cele zece dosare, pe primele locuri se afla urmatoarele persoane: Constantin Scutarasu – 72 de puncte, dar care nu are un loc de munca in Pascani sau la 80 km de municipiu, Buliga Razvan Stefanel – 70 puncte, Ghioc Ioana Crina – 60 de puncte, Nemtanu Tetiana – 60 de puncte, dar care nu doreste garsoniera si Ilioaia Andreea Marinica – 58 de puncte. Beneficiarii celor 4 locuinte disponibile vor fi desemnati oficial in urmatoarea sedinta de Consiliu Local, cand va fi aprobat proiectul de hotarare.

Mentionam ca din Comisia de repartizare a locuințelor ANL fac parte viceprimarul Gabriela Nedelcu – președinte, consilierii locali Liliana Perțu, Maria Timofte, Eduard Conache, reprezentanții Serviciului de Asistență Socială – Adrian Hariga și Iulian Stănilă și de la Serviciul Urbanism – Bogdan Lungu.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow