1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Zilele Municipiului Pascani 29-30 iunie, 1 iulie 2018 – Nicolae Botgros si Loredana Groza, printre propunerile pentru artisti

Zilele Municipiului Pascani 29-30 iunie, 1 iulie 2018 – Nicolae Botgros si Loredana Groza, printre propunerile pentru artisti

Comisia pentru organizarea Zilelor Municipiului Pascani – editia a X-a, s-a intrunit astazi pentru a stabili data si locatia evenimentului si sa faca propuneri pentru artistii din cele trei zile de sarbatoare. 29 -30 iunie si 1 iulie sunt zilele in care pascanenii se vor distra pe Stadionul Municipal.

Vineri, in prima zi de sarbatori vor canta artistii locali din Pascani, iar Casa de Cultura Municipala Pascani se va ocupa cu organizarea acestui spectacol.

Fiecare seara va incepe cu un program de muzica populara si se va incheia cu un artist cunoscut. In ceea ce priveste folclorul, cap de afis ar putea sa fie maestrul Nicolae Botgros si orchestra „Lautarii”.

Apoi, printre propunerile facute de membrii comisiei se mai numara si  Alexandru Bradateanu, Laura Olteanu, Veta Biris, Cornelia si Lupu Rednic, Niculina Stoican si altii.

In ceea ce privesc artistii de muzica usoara, au fost trecuti pe lista, urmand sa fie stabiliti in functie de pret si disponibilitate, Florin Ristei si Freestay, Zdop si Zdup, Pheonix, Vita de vie, Damian Draghici&Brothers, Feli, Sore sau Ruby.

Artista care ar urma sa inchida sarbatoarea la Pascani si sa concerteze in ultima zi, duminica seara, ar putea sa fie Loredana Groza, in urma propunerilor.

Andrei Stefanescu si Liviu Varciu sau Pavel Bartos sunt doar cateva nume propuse pentru prezentarea Zilelor Municipiului.

Mentionam ca potrivit celor spuse de reprezentantii administratiei locale bugetul pentru anul acesta pentru organizare este de 300.000 de lei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ministrul Dezvoltării, întalnire cu primarii pentru proiectele de investiții

Tolba cu promisiuni privind proiectele de investitii in judetul...

Neînțelegeri privind locurile de parcare în spatele blocului Crizantema din Pașcani

Neintelegeri privind locurile de parcare intre locatari si unii...

Tineri prinși cu mașina furată, într-o benzinărie din Pașcani – VIDEO

Patru tineri ce au furat o masina de teren...

Anul Nou pe vechi, în Pașcani, Târgu Frumos și localitățile din apropiere. Festival de datini la Drăgușeni – FOTO

Este mare sarbatoare in aceasta seara pentru crestinii ortodocsi...