18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023

Atac cu bâte în miez de noapte, în Hărmănești. Agresorii, sub control judiciar – FOTO

Atac cu bâte în miez de noapte, în comuna Hărmănești, din apropierea municipiului Pașcani. Întâmplarea a avut loc sâmbătă, 16 septembrie, în jurul orei 1:30. Mai mulți bărbați, unii cu fața acoperită, alții nu, au intrat într-o curte și au început să lovească în tot ce au prins în cale.

Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar pe imagini se observă grupul celor cinci indivizi înarmați cu bâte, spray paralizant și din câte se pare, și un cuțit.

Aceștia strigă la poartă sa iasa o anume persoana, iar intre timp lovesc in gard, intr-o masina si arunca cu pietre in curte. Se aud amenintari, precum si vocile celor agresati.

In urma incidentului, un barbat a fost ranit, iar imaginile au fost trimise pe adresa redactiei noastre.

Politistii au fost alertati prin apel la 112 despre caz.

 „În cadrul cercetărilor efectuate au fost identificate persoanele în cauză, respectiv doi tineri din municipiul Pașcani, iar sâmbătă, 16.09.2023, aceștia au fost reținuți de polițiști și introduși în Arestul IPJ Iași sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,violare de domiciliu”, ,,lovire și alte violențe”, si ,,distrugere”.

La data de 17.09.2023, cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, care a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de aceștia.

Cercetările continuăinformeaza IPJ Iași.

Potrivit unor surse neoficiale, unii dintre agresori ar fi persoane recidiviste, avand mai multe dosare in instantele de judecata.

 

Alte articole