16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

ApaVital îşi face iarna reţea nouă de apă la Motca şi provizii de gaz pentru tot anul 2018

Apavital a încheiat licitaţia prin care a atribuit lucrări în valoare de aproape un milion de lei în vederea eficientizării sistemului de distribuţie a apei în comuna Moţca. Contractul a fost câştigat de firma ieşeană Casrep SRL, care s-a angajat să facă lucrările pentru aproape 960.000 de lei (fără TVA). Licitaţia, la care s-au înregistrat şase oferte, a pornit de la o valoare estimată de peste 1,6 milioane de lei.

Contractul presupune execuţia unei reţele de apă în lungime de 7.270 de metri în localităţile Moţca şi Boureni, termenul de execuţie fiind de şase luni. În acelaşi timp, societatea de furnizare a apei a lansat o nouă licitaţie pe SEAP, de această dată pentru „achi­ziţio­narea furnizării gazelor naturale pentru asigurarea desfăşurării în bune condiţii a activităţii societăţii pe parcursul anului 2018“.

Valoarea estimată, de 750.000 de lei, însumează preţul propriu de furnizare a gazelor naturale (inclusiv tarifele de înmaga­zi­nare a gazelor provenite din depozite), tarifele reglementate de distribuţie şi de transport, acciza valabilă la data li­mită de depunere a ofertelor şi alte ta­rife reglementate de ANRE.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow