1 C
Paşcani
marți, ianuarie 18, 2022

ApaVital donează substanţe de dezinfectie, asociaţiilor de proprietari

Asociatiile de proprietari sau chiriaşi din Paşcani Târgu Frumos şi Hârlău pot obţine gratis substanţe pentru acţiunile de dezinfecţie în spaţiile comune.

Operatorul regional de apă şi canalizare a anunţat că pune la dispoziţia asociaţiilor din judeţul Iaşi cca 5 tone de de hipoclorit de sodiu, în concentrație de 5%, pentru dezinfectarea pardoselilor, respectiv a intrărilor și a holurilor din scările de bloc.
.
Substanța va fi disponibilă în bidoane de cinci litri și va fi distribuită la cerere, în limita stocului menționat. De asemenea transportul către beneficiari va fi asigurată de ApaVital

Cei care vor să primească dezinfectantul trebuie să sune la numărul de telefon 0232 969, centrul de contact al operatorului de apă şi canalizare.
Este vorba despre şefii de asociaţii sau reprezentanţii de scară. Ei trebuie să comunice informaţiile necesare privind numărul imobilelor administrate și să lase un număr de telefon de contact.
După preluarea și centralizarea cererilor, reprezentanții ApaVital îi vor contacta pe solicitanți, pentru a le comunica data și ora la care se vor face livrările.

Menţionăm că în aceste zile şi administratia locală din Pascani desfăşoară acţiuni de dezinfecţie în scările de bloc, lifturi şi trotuarele. De asemenea la intrare au fost montate dispensere cu substanţe pentru dezinfecţie care să fie folosite de locatari, la intrarea şi la ieşirea din scara.

 COMUNICAT

ApaVital oferă hipoclorit de sodiu asociațiilor de proprietari pentru dezinfectarea scărilor de bloc
ApaVital vine în sprijinul comunității locale și pune la dispoziția asociațiilor de locatari sau de proprietari din județul Iași o cantitate de aproximativ cinci tone de hipoclorit de sodiu, în concentrație de 5%, pentru dezinfectarea pardoselilor, respectiv a intrărilor și a holurilor din scările de bloc.
Substanța va fi disponibilă în bidoane de cinci litri și va fi distribuită la cerere, în limita stocului menționat, transportul către asociațiile de proprietari/locatari fiind asigurat de ApaVital.
Pentru a intra în posesia hipocloritului de sodiu, reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari/locatari trebuie să sune la Centrul de contact ApaVital, la numărul 0232.969, să comunice informații privind numărul imobilelor administrate și să lase un număr de telefon de contact.
După preluarea și centralizarea cererilor, reprezentanții ApaVital îi vor contacta pe solicitanți, pentru a le comunica data și ora la care se vor face livrările.
Hipocloritul de sodiu este o substanță pe bază de clor și sodiu, utilizată ca agent în procesul de tratare a apei potabile și industriale. Concentrația în care este livrată substanța nu implică luarea unor măsuri speciale de protecție, însă recomandăm evitarea contactului cu ochii sau ingerarea acesteia.

DE LA ACELAȘI AUTOR

CSM Pascani cauta jucatori. Au fost reluate antrenamentele

Echipa locala de fotbal CSM Pascani a reluat antrenamentele,...

CSM Pascani, mai multi bani, performante la fel de slabe

Clubul Sportiv Municipal Pascani are nevoie de mai multi...

Nedelcu: PSD Pascani nu are nevoie de Cristian Ratoi. Sa ramana in alianta care a majorat taxele si impozitele cu peste 40%!

Social democratii pascaneni neaga ca si-ar fi propus schimbarea...