5 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

 În atenția persoanelor fizice/juridice din Municipiul Pascani
SC CLP ECOSERV SRL, cu sediul social in Municipiul Pascani, str.Morilor, nr.14, desfasoara activitati de dezinfectie, dezinsectie si deratizare pe raza Municipiului Pascani, avand licenta clasa 3, emisa de A.N.R.S.C. Bucuresti pentru prestarea acestor activitati.
Avand in vedere actuala pandemie de COVID 19, aducem la cunostinta publica ca, la solicitarea persoanelor fizice sau juridice, societatea noastra presteaza activitati de dezinfectie, contra cost, in spatiile inchise ale cladirilor persoanelor fizice sau juridice, ale cladirilor institutiilor publice, altele decat cele din subordinea autoritatii administratiei publice locale, precum si orice alte tratamente suplimentare impotriva altor vectori si agenti patogeni fata de cei/cele prevazuti in programul unitar de actiune, aprobat prin HCL nr.112/19.07.2021.
SC CLP ECOSERV SRL executa contra cost operatiuni de dezinsectie in spatiile deschise din proprietatea privata a persoanelor fizice si juridice: terenuri ale operatorilor economici, terenuri ale persoanelor fizice si asociatiilor de proprietari/locatari, terenuri ale institutiilor publice, altele decat cele din subordinea autoritatii administratiei publice locale, cladiri ale operatorilor economici, cladiri ale persoanelor fizice, inclusiv apartamente din imobile de tip condominiu, subsoluri umede sau inundate, alte obiective identificate ca reprezentand focare de infestare si care pot pune in pericol sanatatea oamenilor si animalelor.
Totodata, societatea noastra executa operatiuni de deratizare, contra cost, la obiectivele unde se executa operatiuni de dezinfectie, cu exceptia mijloacelor de transport in comun si in zonele identificate ca focare de infestare sau conditii de dezvoltare a rozatoarelor in spatiile interioare sau exterioare ale persoanelor fizice ori juridice, care pun in pericol sanatatea oamenilor si a animalelor, inclusiv in zonele demolate si/sau nelocuite.
Toate produsele folosite pentru efectuarea operatiunilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare sunt avizate de Comisa Nationala pentru Produse Biocide.
Toti cei interesati, persoane fizice sau juridice se pot adresa in scris societatii noastre pe adresa de e-mail : office@clpecoserv.ro sau la numarul de telefon : 0767 828 134, persoana de contact : d-nul BURTILA ANDREI.
Tarifele utilizate pentru prestarea activitatilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare sunt cele aprobate prin HCL nr. 80/21.05.2021, modificata prin HCL nr. 111/19.07.2021, anexate.

Director General,
Ing.CHIUARIU DUMITRU

DE LA ACELAȘI AUTOR

Suspiciuni privind angajarile de la Spitalul de Urgenta Pascani. Primarul Pintilie: Primesc mesaje pe WhassApp, si interventii pe linie de partid…. Nu ne ocupam...

Declaratii socante din partea edilului municipiului Pascani cu privire la concursurile de angajare pentru completarea schemei...

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

 În atenția persoanelor fizice/juridice din Municipiul Pascani SC CLP ECOSERV SRL, cu sediul social in Municipiul Pascani,...

Proiect de Regulament, atentat la liberatea presei. Jurnaliștii care nu scriu cum vrea primarul Pintilie, nu vor fi acreditați -DOC

Jurnalistii care nu prezinta informatiile exact asa cum au fost ele furnizate de reprezentantii Primariei si care...

Raport la un an de mandat. Primarul se plange ca nu a putut sa faca, din cauza salariatilor

Peste cateva saptamani de zile, pe 28 octombrie a.c se implineste un an de zile de cand...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI