28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul Pașcani. De această dată, Spitalul General CF din oraș, din apropierea pieței agroalimentare din zona Deal, angajează doi asistenți medicali generaliști și unul cu specialitate balneofizioterapie, în cadrul Compartimentului de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie.

Pentru toate cele trei posturi nu se solicită vechime. Condițiile specifice sunt studiile, diplomă de bacalaureat și de școală sanitară postliceală, certificat de membru vizat în Ordinul Asistenților Medicali Generaliști și adeverință de la aceeași organizație.

Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până pe 12 iulie la Compartimentul Resurse Umane din cadrul spitalului.

Probele prin care trebuie să treacă viitorii candidați sunt proba scrisă, ce va avea loc pe 20 iulie și proba practică/interviul, pe 26 iulie.

Tot în această perioadă se fac angajări pentru șoferi și la substatiile de ambulanță din județ. Pentru punctul de lucru din municipiul Pașcani, sunt două posturi vacanțe pentru șoferi autosanitara și tot atâtea la Hârlău.

Condiții specifice șofer autosanitară II:

  • diplomă de bacalaureat sau diplomă de absolvire a liceului;
  • permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B și C;
  • 3 ani vechime că șofer profesionist (conform Ordinului nr. 1471/2011);
  • diplomă de absolvire a cursului de ambulanțier conform ordinului ministrului sănătățîi privind înființarea Școlii de Ambulanțieri în cadrul Stației de Salvare a Municipiului București, actual Serviciul de Ambulanță București-llfov, precum și în alte servicii județene de ambulanță acreditate prin ordinal ministrului sănătății (conform Ordinului nr. 1471/2011).

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 11 iulie, ora 13:00. Mai multe detalii la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Iași, din Bulevardul Primăverii sau la numărul de telefon 0232.208.152

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow