17.4 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Primăria Pașcani otrăvește pământul cu gunoaiele de pe domeniul public


Primăria Pașcani continua sa transporte remorci cu gunoaie, in alta parte decât la depozitele special amenajate, desi reprezentanții instituției fac apel la cetățeni sa respecte regulile de curățenie, iar unii dintre ei chiar au fost sancționați. Situatia este cu atât mai ingrijoratoar, e cu cât deșeurile rezultate in urma acțiunilor de curățenie de pe domeniul public sunt depozitate pe terenuri private,  aflate in apropierea unor cursuri de apa.

In cursul zilei miercuri, muncitorii de la Gospodăria Comunala au fost surprinși de un consilier local in timp ce descărcau o remorca cu gunoaie pe un teren din apropierea pârâului Haznaseni, la ieșirea din Pascani spre suburbia Sodomeni.

VIDEO 

Terenul aparține unui pascanean. Consilierul sorin Olariu crede ca a devenit un fel de afacere, cu efecte devastatoare asupra solului si a mediului înconjurător. Sunt cumparate terenuri care nu pot fi folosite in agricultura, pe marginea pâraielor unde sunt îngropate gunoaie.

In cadrul sedintei de joi, 7 iulie, alesul local a cerut explicatii, dar reprezentantii Primariei au refuzat sa dea un răspuns.
Pana acum au mai fost identificate câteva astfel de cazuri , in cartierul Fantanele, in apropierea barierei de la Lunca Pașcani, si in suburbia Sodomeni. Au fost făcute filmări de la fata locului iar imaginile au fost puse pe Facebook, susține consilierul Olariu. Pana acum comisarii Gărzii de Mediu si inspectorii de la Protecția Mediului nu au luat nici o măsură.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow