Conducerea Spitalului de Urgenta Pascani a anuntat ca a fost demarata convocarea Consiliului de Etica si Disciplina pentru efecutuarea unei anchete interne privitor la marturiile socante facute de un functionar public in cadrul unei sedinte a Consiliului Local Pascani, despre modul cum sunt tratati bolnavi ( vezi aici) .

„Conducerea interimara a Spitalului Muncipal de Urgenta Pascani face urmatoarele precizari:
1. In cursul lunii octombrie 2019 nu s-a inregistrat nici o reclamatie oficiala sau neoficiala din partea familiei pacientului, caz ce a fost prezentat in sedinta de Consiliu Local din data de 30.10.2019.
2. S-a demarat de indata procedura de convocare a Consiliului de etica si disciplina in cadrul efectuarii unei anchete interne ce are in vedere cazul in speta.
3. De asemenea subliniem faptul ca pacientul a fost internat pe 30.09.2019 si a decedat pe 02.10.2019, iar interventia televizata a fiicei pacientului a fost efectuata in data de 30.10.2019 la aproximativ o luna de zile de la decesul pacientului.
4. Dupa efectuarea anchetei interne a spitalului vom comunica oficial concluziile finale si masurile legale ce se impun.” se arata intr-un comunicat de presa la solicitarea BIT TV.

 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider