21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Amenzi în valoare de 145.000 de lei și 35 de permise de conducere supendate, la sfârșitul săptămânii trecute

Acţiune rutieră de amploare a poliţiştilor în weekend. Amenzi în valoare de 145.000 de lei și 35 de permise de conducere supendate, în cadrul unei acțiuni care a fost demarată de oamenii legii pentru a preveni accidentele rutiere.

Politistii pășcăneni, din Târgu Frumos și cei din Hârlău, împreună cu oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Iaşi au avut grijă să-i sancționeze pe cei care nu repectă legea.

„În perioada 16 – 18 aprilie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Iaşi, Poliţiei Municipiului Paşcani, Poliţiei Oraşului Hârlău şi Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au acţionat, pe raza de competenţă, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice şi prevenirea accidentelor rutiere.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 335 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 145.000 de lei, dintre care 184 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 6 pentru depăşiri neregulamentare şi 145 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 38 de permise de conducere, dintre care 24 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 6 pentru depăşiri neregulamentare şi 8 pentru alte abateri”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

De precizat este și faptul că, dintre sancțiunile contravenționale, cele mai multe, 184, au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ACCIDENT RUTIER CU OPT VICTIME, LA MOTCA

Accident rutier cu sapte victime, dintre care doi minori....

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow