More

  Amenzi în valoare de 145.000 de lei și 35 de permise de conducere supendate, la sfârșitul săptămânii trecute

  Acţiune rutieră de amploare a poliţiştilor în weekend. Amenzi în valoare de 145.000 de lei și 35 de permise de conducere supendate, în cadrul unei acțiuni care a fost demarată de oamenii legii pentru a preveni accidentele rutiere.

  Politistii pășcăneni, din Târgu Frumos și cei din Hârlău, împreună cu oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Iaşi au avut grijă să-i sancționeze pe cei care nu repectă legea.

  „În perioada 16 – 18 aprilie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Iaşi, Poliţiei Municipiului Paşcani, Poliţiei Oraşului Hârlău şi Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au acţionat, pe raza de competenţă, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice şi prevenirea accidentelor rutiere.

  În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 335 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 145.000 de lei, dintre care 184 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 6 pentru depăşiri neregulamentare şi 145 pentru alte abateri.

  De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 38 de permise de conducere, dintre care 24 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 6 pentru depăşiri neregulamentare şi 8 pentru alte abateri”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

  De precizat este și faptul că, dintre sancțiunile contravenționale, cele mai multe, 184, au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet