17.6 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

Concurs pentru ocuparea funcției șef birou Impozite și Taxe Locale, la Primăria orașului Târgu Frumos

Administrația locală din orașul Târgu Frumos scoate la concurs o funcție publică vacantă în cadrul Biroului Impozite Taxe Locale și Transport Local.

Este vorba despre un post de șef birou, grad II. Pentru această funcție se solicită studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalente în domeniul științelor economice, studii universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă, precum și o vechime de minimum cinci ani.

Dosarele de înscriere se pot depune în perioada 8 aprilie -27 aprilie a.c., la secretariatul comisiei de concurs, iar proba scrisa este pe 10 mai 2021, începând cu ora 10.00.

Alte informații pot fi obținute la sediul instituției sau de pe site-ul www.primariatgfrumos.ro la secțiunea Anunțuri publice -“Concursuri”.

De asemenea, menționăm că funcționarii publici din cadrul primăriei care vor să obțină un grad superior pot susține un concurs de promovare pentru grad profesional , care urmează să aibă loc pe 12 mai la sediul de pe str. Cuza Vodă, nr. 67.

Printre condițiile de participare se numără vechime de cel puțin trei ani, dar și obținerea calificativului ”bine” la evaluarea anuală a performanțelor individuale din ultimii doi ani de activitate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow