-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Acuzat de cămătărie în Italia, prins la Iași! Judecătorii ieșeni l-au făcut „pachet” și l-au trimis în Peninsulă! „Sunt nevinovat!”

Un individ suspectat de cămătărie a fost prins la Iași. După ce a fost băgat în arest, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași l-au făcut „pachet” pe Florin Nicușor Botea și l-au trimis în Italia. Autoritățile judiciare din Peninsulă vor să îl ancheteze pe bărbat pentru cămătărie.

Un individ suspectat de cămătărie în Italia a fost prins la Iași! Magistrații ieșeni l-au făcut „pachet” și l-au trimis în Peninsulă! Astfel, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis recent solicitarea formulată de autoritățile din Italia.

Florin Nicușor Botea, suspectat că a făcut cămătărie în Italia

Florin Nicușor Botea (28 de ani) a fost prins recent de anchetatorii ieșeni, după ce aceștia au primit o solicitare din partea autorităților judiciare italiene.

Ieșeanul, prins la finele lunii trecute în propria casă: „Sunt nevinovat!”

Anchetatorii ieșeni au menționat că au efectuat activități investigative în vederea prinderii lui Florin Nicușor Botea, pentru punerea în executare a mandatului european de arestare. Astfel, pe 30 iunie 2021, la ora 7:10, a fost prins de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri în locuința de la adresa situată în municipiul Pașcani.
Ulterior, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Mai apoi, ieșeanul a fost dus în fața judecătorilor. În declarația dată în instanță, ieșeanul a susținut că nu are obiecțiuni privind identitatea sa, precizând, în esență, că nu a comis faptele pentru care a fost emis mandatul european de arestare și că știe, totuși, despre efectuarea anchetei penale de către autoritățile judiciare italiene, întrucât a ținut legătura cu avocatul pe care îl are în Italia.

Continuarea pe BZI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow