4.4 C
Paşcani
marți, noiembrie 30, 2021

Acuzat de cămătărie în Italia, prins la Iași! Judecătorii ieșeni l-au făcut „pachet” și l-au trimis în Peninsulă! „Sunt nevinovat!”

Un individ suspectat de cămătărie a fost prins la Iași. După ce a fost băgat în arest, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași l-au făcut „pachet” pe Florin Nicușor Botea și l-au trimis în Italia. Autoritățile judiciare din Peninsulă vor să îl ancheteze pe bărbat pentru cămătărie.

Un individ suspectat de cămătărie în Italia a fost prins la Iași! Magistrații ieșeni l-au făcut „pachet” și l-au trimis în Peninsulă! Astfel, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis recent solicitarea formulată de autoritățile din Italia.

Florin Nicușor Botea, suspectat că a făcut cămătărie în Italia

Florin Nicușor Botea (28 de ani) a fost prins recent de anchetatorii ieșeni, după ce aceștia au primit o solicitare din partea autorităților judiciare italiene.

Ieșeanul, prins la finele lunii trecute în propria casă: „Sunt nevinovat!”

Anchetatorii ieșeni au menționat că au efectuat activități investigative în vederea prinderii lui Florin Nicușor Botea, pentru punerea în executare a mandatului european de arestare. Astfel, pe 30 iunie 2021, la ora 7:10, a fost prins de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri în locuința de la adresa situată în municipiul Pașcani.
Ulterior, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Mai apoi, ieșeanul a fost dus în fața judecătorilor. În declarația dată în instanță, ieșeanul a susținut că nu are obiecțiuni privind identitatea sa, precizând, în esență, că nu a comis faptele pentru care a fost emis mandatul european de arestare și că știe, totuși, despre efectuarea anchetei penale de către autoritățile judiciare italiene, întrucât a ținut legătura cu avocatul pe care îl are în Italia.

Continuarea pe BZI

DE LA ACELAȘI AUTOR

Varianta Omicron a apărut deja în cinci state europene. Marea Britanie impune din nou măștile, Israelul interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor

Varianta Omicron a apăruit deja în Italia, Marea Britanie, Germania, Belgia şi Israel. Însă, autorităţile din Olanda...

Depuneri de coroane de Ziua Națională în Pașcani și suburbii

Ca în fiecare an, administrația locală a anunțat programul depunerilor de coroane la monumentele eroilor din Pascani...

Spectacol în luna decembrie, la Clubul Copiilor

În luna decembrie, micuții de la Clubul Copiilor se pregătesc să îl aștepte pe Moș Crăciun, și...

Comuna Mircești a rămas fără iluminat public

Iluminatul public din comuna Mircești a fost întrerupt începând cu data de 23 noiembrie a.c., după ce...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI