26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

ACTIVITATE PREVENTIVĂ A POLIŢIŞTILOR ÎN TABĂRA DE LA MUNCEL

Ultimele știri

La data de 13 august a.c., în intervalul orar 12:00-13:00, poliţiştii Biroului Rutier şi Compartimentului Poliţiei de Proximitate din cadrul Poliţiei Mun. Paşcani au organizat şi desfăşurat împreună cu reprezentanţii Centrului de Agrement Muncel, din com. Mogoşeşti Siret o activitate educativ-preventivă cu elevii participanţi la tabăra şcolară din această locaţie.

Tematica abordată în cadrul activităţii a fost:siguranţa personală pe timpul taberei: respectarea regulilor stabilite de profesorii coordonatori; siguranţa personală-aspecte generale: prevenirea victimizării, consecinţele legale ale implicării într-un act care contravine legii; principalele reguli pe care trebuie să le respecte în calitate de participanţi în trafic pietonii, bicicliştii, mopediştii/motocicliştii şi conducătorii auto.

Totodată, având în vedere perioada vacanţei de vară, poliţistii au prezentat tinerilor şi aspecte privind modul de petrecere a timpului liber, de alegere a grupului de prieteni, selectarea informaţiilor de pe internet şi de pe site-urile de socializare.

La această activitate au participat 110 tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, de la unităţi de învăţământ din toate judeţele ţării şi 10 cadre didactice.

IPJ IASI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.5 ° C
27.8 °
25.2 °
43 %
2.4kmh
21 %
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI