18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021
18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021

Filme în aer liber la Pașcani

 

COMUNICAT: Evenimentul este programat pentru sfârșitul acestei luni când în fața sediului Primăriei va fi amenajat un cinema. Astfel, timp de trei seri capodopere ale cinematografiei naționale pot fi urmărite de iubitorii de film și nu numai. Și membrii asociațiilor pentru copii și tineret din Pașcani vor fi implicați în eveniment, organizând tot felul de activități în aer liber.

Proiecțiile în aer liber sunt programate în zilele 24, 25, 26 august a.c. începând cu orele 20:30. Este vorba despre “Triunghiul morții”, „Ecaterina Teodoroiu”, „Momentul adevărului”.

Menționăm că la toate proiecțiile accesul publicului este liber.

Organizatorii, Asociaţia CineCultura împreună cu MDV AUDIO STUDIO organizează, începând din vara anului 2013, CARAVANA FILMULUI ROMÂNESC – Capodopere ale cinematografiei naţionale. Primăria Municipiului Pașcani este partener.

 

PRIMARIA PASCANI

 

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
77 %
1.1kmh
1 %
mie
30 °
joi
34 °
vin
28 °
sâm
25 °
Dum
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI