17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Accident rutier grav în apropiere de Pașcani. Un bărbat transferat cu elicopterul SMURD la Iași

Accident rutier grav miercuri, 11 mai, dimineața, pe drumul județean 281 C, la intrarea în localitatea Boldești din comuna Hărmănești. Un tânăr șofer de 19 ani a intrat cu mașina într-o căruță care circula pe marginea drumului, iar în urma impactului, localnicul în vârstă de 55 de ani care era în atelaj, a fost rănit grav.

Victima a fost transferată la Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal din Pașcani, iar în jurul orei 11:00 a fost transferat cu elicopterul SMURD la Iași, fiind în comă de gradul III.

Tânărul șofer nu era băut, însă este probabil ca lipsa de experiență să își fi spus cuvântul în această tragedie. Localnicii povestesc că acesta ar fi încercat să depășească căruța într-un loc cu vizibilitate redusă și pe linie continuă. În acel moment, de pe sens opus venea un alt autoturism, iar ca să evite coliziunea cu o mașină, a intrat în căruță.

Mai mult, în zonă se circulă cu viteză mare, chiar dacă drumul este plin de curbe periculoase.

Accidentul este cercetat de oamenii legii, iar în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow