12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

Accident rutier cu trei masini, la Stolniceni-Prajescu

Accident rutier cu o victima in aceasta dupa-amiaza, in Stolniceni-Prajescu. O masina care ar fi intrat intr-o depasire riscanta, a lovit din plin un alt autoturism care circula regulamentar. Un alt treilea autovehicul care venea din spate a intrat si el in coliziune. In urma impactului, un sofer a fost ranit grav si transportat la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani.

Neatentia la volan a produs o tragedie astazi, in Stolniceni-Prajescu. Un sofer in varsta de 51 de ani care venea de la Roman spre Pascani a intrat intr-o depasire riscanta si a provocat un accident rutier grav. Dupa ce a intrat pe contrasens a lovit masina care circula regulamentar pe banda ei, iar in urma impactului dintre cele doua, un al treilea autovehicul care venea din spate s-a oprit in autoturismele zdrobite.

Conducatorul auto care a intrat in depasire a fost ranit grav. O ambulanta l-a transportat la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani pentru investigatii si tratament de specialitate.

Toti cei trei soferi au fost testati cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. In cauza a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow