More

  Accident rutier cu trei masini, la Stolniceni-Prajescu

  Accident rutier cu o victima in aceasta dupa-amiaza, in Stolniceni-Prajescu. O masina care ar fi intrat intr-o depasire riscanta, a lovit din plin un alt autoturism care circula regulamentar. Un alt treilea autovehicul care venea din spate a intrat si el in coliziune. In urma impactului, un sofer a fost ranit grav si transportat la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani.

  Neatentia la volan a produs o tragedie astazi, in Stolniceni-Prajescu. Un sofer in varsta de 51 de ani care venea de la Roman spre Pascani a intrat intr-o depasire riscanta si a provocat un accident rutier grav. Dupa ce a intrat pe contrasens a lovit masina care circula regulamentar pe banda ei, iar in urma impactului dintre cele doua, un al treilea autovehicul care venea din spate s-a oprit in autoturismele zdrobite.

  Conducatorul auto care a intrat in depasire a fost ranit grav. O ambulanta l-a transportat la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani pentru investigatii si tratament de specialitate.

  Toti cei trei soferi au fost testati cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. In cauza a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet