More

  L-ați văzut? Sunați la 112

  Poliţiştii  caută un bătrân, care a dispărut de pe raza municipiului Iaşi. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea persoanei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

  Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi au fost sesizați cu privire la faptul că  HUŢUPAŞ MIRCEA, de 78 ani, din mun. Iaşi, la data de 13.10.2017  ar fi trebuit să plece din mun. Iaşi către un azil de bătrâni, din com. Mirceşti, însă acolo nu a ajuns, întrucât ar fi pierdut autocarul.

  Semnalmentele bătrânului: înălţime 1,60 m, 63 kg, ochi căprui, păr cărunt, sprâncene stufoase, mersul greoi.

  La data plecării era îmbrăcat cu haină din piele de culoare neagră, pulover de culoare verde, cămaşă de culoare albastră, tricou de culoare albastră, pantaloni de stofă negri, iar în picioare purta cu pantofi negri.

   Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet