17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Accident la Heci. Șoferul a rămas încarcerat

Accident la Heci. Șoferul a rămas încarcerat

Clipe de groază azi dimineață pe raza comunei Lespezi. Un bărbat a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod, rămânând încarcerat. Pompierii, Poliția și personalul medical de la Ambulanță au ajuns la fața locului pentru a interveni de urgență. Șoferul, un bărbat în vârstă de 24 ani a fost dus de urgență la Compartimentul de Primiri Urgențe pentru investigații suplimentare.

Așa arată bucata de drum unde s-a petrecut nefericitul accident de azi dimineață, 23 noiembrie, în jurul orei 09:30. Urme de frână, cap de pod sfărmat și parbrizul făcut țăndări. Asta pentru că șoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul volanului, în curbă, oprindu-se în afara părții carosabile, într-un pod.

Cei din satul Heci, comuna Lespezi, care au văzut accidentul rutier și mașina răsturnată, au chemat de urgență ajutor specializat, prin 112. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanță Pașcani. Victima prezenta numeroase traumatisme.

“Serviciul județean de Ambulanță Iași a fost solicitat să intervină de urgență la un accident ce a avut lco pe raza comunei Lespezi. Au fost direcționate două mașini, una de la Pașcani și una de la Târgu Frumos. Acolo a fost găsită o victimă, cu un traumatism cranian deschis, o plagă frontală și observație fractură de  antebraț. Era conștient însă prezenta o amnezie retrogradă. ” a declarat asistent principal Nicolai Pralea, purtător SAJ Iași.

Cei de la Descarcerare, de la Subunitatea de Pompieri din Municipiu l-au scos dintre fiarele incortosionate după câteva minute. Apoi bărbatul a fost transportat la CPU Pașcani pentru investigații suplimentare.

Și polițiștii de la Rutieră au venit la fața locului pentru cercetări. În cauză s-a deschis un dosar penal.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow