11.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Accident la Heci. Șoferul a rămas încarcerat

Accident la Heci. Șoferul a rămas încarcerat

Clipe de groază azi dimineață pe raza comunei Lespezi. Un bărbat a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod, rămânând încarcerat. Pompierii, Poliția și personalul medical de la Ambulanță au ajuns la fața locului pentru a interveni de urgență. Șoferul, un bărbat în vârstă de 24 ani a fost dus de urgență la Compartimentul de Primiri Urgențe pentru investigații suplimentare.

Așa arată bucata de drum unde s-a petrecut nefericitul accident de azi dimineață, 23 noiembrie, în jurul orei 09:30. Urme de frână, cap de pod sfărmat și parbrizul făcut țăndări. Asta pentru că șoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul volanului, în curbă, oprindu-se în afara părții carosabile, într-un pod.

Cei din satul Heci, comuna Lespezi, care au văzut accidentul rutier și mașina răsturnată, au chemat de urgență ajutor specializat, prin 112. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanță Pașcani. Victima prezenta numeroase traumatisme.

“Serviciul județean de Ambulanță Iași a fost solicitat să intervină de urgență la un accident ce a avut lco pe raza comunei Lespezi. Au fost direcționate două mașini, una de la Pașcani și una de la Târgu Frumos. Acolo a fost găsită o victimă, cu un traumatism cranian deschis, o plagă frontală și observație fractură de  antebraț. Era conștient însă prezenta o amnezie retrogradă. ” a declarat asistent principal Nicolai Pralea, purtător SAJ Iași.

Cei de la Descarcerare, de la Subunitatea de Pompieri din Municipiu l-au scos dintre fiarele incortosionate după câteva minute. Apoi bărbatul a fost transportat la CPU Pașcani pentru investigații suplimentare.

Și polițiștii de la Rutieră au venit la fața locului pentru cercetări. În cauză s-a deschis un dosar penal.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI