25.2 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Bogdan Alexa, preşedinte al ANRSC, cu rang de secretar de stat

Pascaneanul Bogdan Alexa a fost numit de premierul României în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice. Decizia a fost publică ieri în Monitorul Oficial. El a deţinut din octombrie 2015 funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al ANRSC şi a asigurat de martie 2017 interimatul la conducerea instituţiei. Totodată şeful Executivului a mai decis numirea lui Daniel Liviu Zdrânc în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al ANRSC.

Politicianul păşcănean este de profesie inginer hidrotehnist dar şi licenţiat în ştiinţe economice şi administrative. Are două maştere, unul în economie şi altul în management politic. A fost consilier local apoi consilier parlamentar ocupând funcţia de şef de cabinet al fostului senator PSD Florin Constantinescu, vicepreşedinte apoi chestor al Senatului.

ANRSC reglementează și monitorizează la nivel central activitatea din domeniul serviciilor comunitare de utilități publice, mai puţin cele de termie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow