Inca o tentativa de inselaciune prin metoda „Accidentul” in municipiul Pascani. Doi tineri in varsta de 18 ani au fost prinsi in flagrant marti, 12 februarie, de catre politistii pascaneni, in timp ce ar fi venit sa incaseze o suma de bani de la un batran de 70 de ani.

Victima ar fi fost sunata cu cateva ore inainte si anuntata ca o ruda a suferit un accident rutier grav, va intra in operatie si trebuie sa plateasca niste costuri. Pascaneanul si-ar fi dat seama ca este pacalit si a sunat la 112 pentru a alerta autoritatile.

Cei doi tineri, din comunele Ungheni si Tomesti din judetul Iasi, au fost prinsi de politisti si retinuti pentru 24 de ore, iar miercuri au fost dusi in fata procurorilor si judecatorilor pascaneni, cu propuneri legale.

De precizat este faptul ca acest fenomen a luat amploare in ultima perioada in municipiu. Politia Pascani si sectia 6 Rurala au inceput o campanie pentru a preveni acest tip de infractiune si a informa cetatenii despre cum trebuie sa procedeze intr-o astfel de situatie.

Campania se desfasoara in lunile februarie si martie a.c..

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider