26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

A fost semnat contractul pentru deszăpezirea drumurilor județene

Ultimele știri

C.P. Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor Iași a semnat cu asocierea formată din firmele SC Eky Route SRL, SC Enviro Construct SRL și SC Florconstruct SRL, acordul cadru pentru activitatea de deszăpezire a drumurilor județene în perioada 2018-2020.

Valoarea totală a contractului este de 13.437.474 lei fără TVA.

Contractele subsecvente se vor încheia în fiecare sezon, în perioada 1 noiembrie 2018 – 15 martie 2019 și respectiv 1 noiembrie 2019-15 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire în cazul atenționărilor meteorologice.

În situația în care avertizările meteo vor apărea în afara perioadei de valabilitate a contractului, se va încheia un nou acord doar pentru perioada desfășurarii fenomenelor periculoase și eliminării efectelor acestora, cu obligativitatea respectării condițiilor impuse prin caietul de sarcini.

Drumarii vor acționa cu 22 de autobasculante dotate cu lamă și răspânditor de material antiderapant, 10 autogredere, 6 autofreze, 8 încărcătoare frontale și o automacara.

Pentru ca firmele să poată interveni prompt, vor fi organizate trei baze la Iași, Târgu Frumos și Pașcani, două baze secundare la Grajduri și Cotnari și trei puncte de sprijin la Vlădeni, Țibănești și Răducăneni.

Utilajele vor fi dotate cu sisteme de localizare GPS, iar șoferii vor putea urmări on-line, pe site-ul C J, stadiul intervențiilor pe toate drumurile județene.

Biroul de Comunicare al Consiliului Județean Iași

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.2 ° C
27.3 °
25.8 °
53 %
1.7kmh
19 %
sâm
24 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI