Slider

Cinci comune din apropierea municipiului Pascani vor primi jumatate de milion de euro, fonduri europene, prin intermediul Grupului de Actiune Locala „Codrii Pascanilor”. Administratiile din Motca, Tatarusi, Stolniceni-Prajescu, Cristesti si Miroslovesti au depus proiecte pe Măsura M06 – Investitii pentru dezvoltarea rurala in teritoriul GAL „CODRII PASCANILOR”, care au fost selectate pentru finantare.

Primarul comunei Motca, Constantin Serioja Hobinca, a fost primul care a semnat deja contractul, in valoare de 110.000 de euro, pentru amenajare teren de sport cu bază sportivă în localitatea de resedinta. Durata de executie este de 36 de luni.

Aceeasi suma ar urma sa primeasca si comuna Tatarusi, dar pentru achizitie dotari pentru Serviciul Public Local de Gospodarire Comunala. Tot achizitie va fi si in comuna Cristesti pentru utilaje in valoare de circa 100.500 de euro.

Comuna Miroslovesti va primi aproape 110.000 de euro pentru amenajare spatii publice de recreere in doua sate, iar 100.000 euro vor merge la Stolniceni Prajescu pentru doua terenuri de sport.

Mentionam ca celelalte contracte ar urma sa fie semnate in cateva saptamani de zile.

 

 

Slider