27.4 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
27.4 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Inscrieri pentru invatamantul seral, la Liceul Mihai Busuioc Pascani

Inscrieri pentru invatamantul seral, la Liceul Mihai Busuioc Pascani

A doua sansa pentru tinerii care vor sa isi continue studiile si sa obtina diploma de bacalaureat. Pana pe 7 septembrie, Liceul Tehnologic Mihai Busuioc din municipiul Pascani organizeaza inscrieri pentru invatamantul seral.

Este singura scoala din zona care face inscrieri si potrivit celor spuse de directoarea unitatii de invatamant, Elena Pantiru, pot veni absolventii de clasa a VIII-a care nu si-au mai continuat studiile, cei care au terminat Scoala de Arte si Meserii sau cei de la invatamantul profesional de trei ani.

Cursurile sunt gratuite dar cu frecventa si vor avea loc dupa orele 15.00. Cei care sunt interesati trebuie sa depuna un dosar la sediul liceului, care sa contina copii dupa actele de studii si certficatul de absolvire a scolii profesionale, dupa actele de identitate (certificat de nastere si casatorie, daca este cazul si cartea de identitate) si o cerere.

Cei care nu reusesc sa se inscrie pana vineri, 7 septembrie 2018, dar vor totusi sa parcurga invatamantul seral, vor fi repartizati pentru anul scolar viitor.

Mai multe detalii la numarul de telefon 0232 766 909 sau la sediul unitatii de invatamant din municipiul Pascani, strada 22 Decembrie, nr. 80.  

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
27.4 ° C
29.1 °
24.2 °
62 %
1.2kmh
0 %
vin
30 °
sâm
32 °
Dum
32 °
lun
35 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI