Slider

Inscrieri pentru invatamantul seral, la Liceul Mihai Busuioc Pascani

A doua sansa pentru tinerii care vor sa isi continue studiile si sa obtina diploma de bacalaureat. Pana pe 7 septembrie, Liceul Tehnologic Mihai Busuioc din municipiul Pascani organizeaza inscrieri pentru invatamantul seral.

Este singura scoala din zona care face inscrieri si potrivit celor spuse de directoarea unitatii de invatamant, Elena Pantiru, pot veni absolventii de clasa a VIII-a care nu si-au mai continuat studiile, cei care au terminat Scoala de Arte si Meserii sau cei de la invatamantul profesional de trei ani.

Cursurile sunt gratuite dar cu frecventa si vor avea loc dupa orele 15.00. Cei care sunt interesati trebuie sa depuna un dosar la sediul liceului, care sa contina copii dupa actele de studii si certficatul de absolvire a scolii profesionale, dupa actele de identitate (certificat de nastere si casatorie, daca este cazul si cartea de identitate) si o cerere.

Cei care nu reusesc sa se inscrie pana vineri, 7 septembrie 2018, dar vor totusi sa parcurga invatamantul seral, vor fi repartizati pentru anul scolar viitor.

Mai multe detalii la numarul de telefon 0232 766 909 sau la sediul unitatii de invatamant din municipiul Pascani, strada 22 Decembrie, nr. 80.  

Slider