More

  A crescut rata de infectare cu virusul COVID 19 în Pașcani

  Indicele privind rata infectarii cu virusul SARS-COV 2 a crescut in ultimele zile in municipiul Pascani. Potrivit informatiilor zilnice date de Prefectura Iasi, pentru ziua de luni, 5 aprilie, indicele era de 1,32/mia de locuitori. Cresterea a inceput sa se resimta de la sfarsitul saptamanii trecute.

  Daca miercuri, 31 martie, cifra era de 0,91, de joi, 1 aprilie, inainte de a intra elevii in vacanta, indicele a crescut zilnic. Doar duminica, 4 aprilie, a fost o scadere usoara.

  Nici in orasele Targu Frumos si Harlau, situatia nu pare a fi mai buna. In prima zi din aceasta saptamana, targovetii au o incidenta de 2,22/mia de locuitori, iar la Harlau, cifra este de 3,13.

  In ceea ce priveste gradul de ocupare al paturilor din spitale suport COVID 19, trebuie precizat faptul ca la Spitalul General CF Pascani, mai erau disponibile 46 de paturi din totalul de peste 90.

  La sectia ATI COVID din cadrul Spitalului de Urgenta din municipiu erau ocupate marti, 6 aprilie, toate cele sase paturi disponibile pentru cazurile grave.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier cu o victimă în comuna Todirești. Mașină distrusă după impactul cu un stâlp – FOTO

  Accident rutier spectaculos luni seara, 19 aprilie, in jurul orei 20:00, in comuna Todiresti. Un sofer din Siretel ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stalp de pe marginea drumului si s-a rasturnat pe camp. //

  Propunere: Depozite de carte în sediile PNL și USR Pașcani

  Un consilier pășcănean propune ca organizațiile politice locale PNL și USR să renunțe la sediile actuale în favoarea extinderii corpului Bibliotecii Municipale ”Leonard Gavriliu”. //

  Un tânăr de 19 ani suspect în cazul înjunghierii din Moțca. A fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi

  Un tanar de 19 ani este principalul suspect in cazul agresiunii ce a avut loc vineri, 19 aprilie, in localitatea Motca, in care un barbat de 26 de ani a fost injunghiat. Presupusul agresor a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi, unde va fi expertizat pentru a se vedea daca a avut discernamant sau nu in timpul comiterii faptei. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet