3.5 C
Paşcani
marți, noiembrie 29, 2022

A crescut rata de infectare cu virusul COVID 19 în Pașcani

Indicele privind rata infectarii cu virusul SARS-COV 2 a crescut in ultimele zile in municipiul Pascani. Potrivit informatiilor zilnice date de Prefectura Iasi, pentru ziua de luni, 5 aprilie, indicele era de 1,32/mia de locuitori. Cresterea a inceput sa se resimta de la sfarsitul saptamanii trecute.

Daca miercuri, 31 martie, cifra era de 0,91, de joi, 1 aprilie, inainte de a intra elevii in vacanta, indicele a crescut zilnic. Doar duminica, 4 aprilie, a fost o scadere usoara.

Nici in orasele Targu Frumos si Harlau, situatia nu pare a fi mai buna. In prima zi din aceasta saptamana, targovetii au o incidenta de 2,22/mia de locuitori, iar la Harlau, cifra este de 3,13.

In ceea ce priveste gradul de ocupare al paturilor din spitale suport COVID 19, trebuie precizat faptul ca la Spitalul General CF Pascani, mai erau disponibile 46 de paturi din totalul de peste 90.

La sectia ATI COVID din cadrul Spitalului de Urgenta din municipiu erau ocupate marti, 6 aprilie, toate cele sase paturi disponibile pentru cazurile grave.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow