9.7 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022

A coborât din Audi şi i-a spart capul cu telefonul unui alt bărbat.

- Advertisement -

 

Incidentul a avut loc în urmă cu 5 ani. Într-o seară de iulie, C.G.I. se afla pe stradă, în spatele Liceului Tehnologic „Petru Rareş“ din Târgu Frumos. În dreptul său a oprit un Audi, din care a coborât Corneliu Roman. După un scurt schimb de replici, acesta l-a lovit pe C.G.I. cu pumnul în umăr, iar apoi a aruncat cu un telefon spre el, lovindu-l în cap. Lui C.G.I. i-a fost provocată o zgârietură de 3 cm pe pielea scalpului, iar bărbatul a făcut plângere.

Anchetatorii au stabilit că între cei doi exista un conflict mai vechi. În cursul anului 2016, Roman îi adusese lui C.G.I. un telefon la reparat. Aparatul ar fi fost remediat în mod necorespunzător, iar situaţia a provocat un conflict de lungă durată. De altfel, şi în mai anul trecut, când cei doi s-au întâlnit în piaţa agroalimentară din Târgu Frumos, Roman i-a reproşat lui C.G.I. că în 2016 i-ar fi schimbat piese din telefon.

Roman a fost trimis în judecată pentru lovire sau alte violenţe, pedeapsa prevăzută de Codul Penal putând ajunge până la 5 ani de închisoare. „Instanţa apreciază că inculpatul a recurs cu multă uşurinţă la agresarea fizică a persoanei vătămate, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, prin luarea acesteia prin surprindere, fapta fiind comisă în condiţii umilitoare pentru persoana vătămată, în public, ceea ce denotă o îndrăzneală deosebită a inculpatului în ignorarea normelor elementare de convieţuire socială”, au reţinut magistraţii Judecătoriei Paşcani.

CONTINUARE PE ZIARUL DE IASI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow