15.2 C
Paşcani
vineri, mai 3, 2024

Expiră mandatele administratorilor de la RAGCL

Mandatele membrilor din conducerea regiei păşcănene de termificare se apropie de sfârşit. Ele expira la începutul lunii septembrie, după 4 ani de zile de activitate. Sunt în acesta situaţie Dumitru Isticioaia, Laurenţiu Costan, Gelu Nedelcu şi Sorin Nacuta, după ce luna trecută, Dorina Sofian şi-a dat demisia. Primăria şi Consiliul Local au fost înştiinţate de acesta situaţie, pentru a lua măsuri.
Tot de la începutul lunii septembrie expira şi mandatele celor doi directori, general şi tehnic, Gelu Nedelcu şi Sorin Nacuta. Adminsitratia locală are posibilitatea de a prelungi contractile celor doi dar şi a membrilor Consiliului de Adminsitratie până la desemnarea prin concurs a noilor admisistratori.

Menţionăm că legislativul păşcănean a aprobat recent o hotărâre pentru realizarea unui audit financiar în vederea intrării regiei în insolventa, din cauza datoriilor uriaşe, dar şi lipsei de bani ca urmare a blocarii conturilor şi a numărului tot mai mic de abonaţi la sistemul centralizat de încălzire.

Alte articole