25.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
25.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Expiră mandatele administratorilor de la RAGCL

Ultimele știri

Mandatele membrilor din conducerea regiei păşcănene de termificare se apropie de sfârşit. Ele expira la începutul lunii septembrie, după 4 ani de zile de activitate. Sunt în acesta situaţie Dumitru Isticioaia, Laurenţiu Costan, Gelu Nedelcu şi Sorin Nacuta, după ce luna trecută, Dorina Sofian şi-a dat demisia. Primăria şi Consiliul Local au fost înştiinţate de acesta situaţie, pentru a lua măsuri.
Tot de la începutul lunii septembrie expira şi mandatele celor doi directori, general şi tehnic, Gelu Nedelcu şi Sorin Nacuta. Adminsitratia locală are posibilitatea de a prelungi contractile celor doi dar şi a membrilor Consiliului de Adminsitratie până la desemnarea prin concurs a noilor admisistratori.

Menţionăm că legislativul păşcănean a aprobat recent o hotărâre pentru realizarea unui audit financiar în vederea intrării regiei în insolventa, din cauza datoriilor uriaşe, dar şi lipsei de bani ca urmare a blocarii conturilor şi a numărului tot mai mic de abonaţi la sistemul centralizat de încălzire.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
25.5 ° C
26 °
25.1 °
49 %
1.8kmh
0 %
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
28 °
mar
31 °
mie
35 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI