20.2 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022

21 de elevi voluntari ai Colegiului „Sadoveanu” din Paşcani vor participa, timp de o lună, la stagiul de voluntariat desfășurat la Spitalul Municipal de Urgențe Pașcani

- Advertisement -

Elevii claselor a XIa, beneficiari ai proiectului ”Ucenicul” au trăit luni, 17.06.2019 emoţiile primei zile de ucenicie, la Spitalul Municipal de Urgențe Pașcani. 21 de elevi voluntari, selectați de la profilul Știinte ale Naturii, vor participa în perioada vacanței de vară timp de o lună (17 iunie-12 iulie) la stagiul de voluntariat desfășurat la Spitalul Municipal de Urgențe Pașcani.
Scopul proiectului este de optimizare a procesului de orientare școlară și profesională a viitorului absolvent prin cunoșterea meseriei direct la locul de muncă, promovarea acțiunilor de voluntariat, de conștientizare a abilităților și aptitudinilor ce urmează a fi dobândite spre a profesa într-o cariera medicală.
Menționăm că proiectul ”Ucenicul” are deja tradiție în școala noastră, ajungând în această vară la, a XII a ediție. Inițiatorul proiectului, este d-na prof. de biologie, Genoveva Șerban, iar coordonatoarele proiectului sunt d-na director, prof. Genoveva Șerban si d-na prof. doctor în biologie, Teodora-Ramona Pintilieasa.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow