3.5 C
Paşcani
marți, noiembrie 29, 2022

16 cetățeni din Pașcani și împrejurimi pe lista de urmăriți a Politiei Române

In ultima perioada, s-a ingrosat lista cu persoane urmarite pentru diferite infractiuni din Pascani si comunele din imprejurimi. Pe site-ul Politiei Romane, la categoria “Persoane Urmarite” figureaza 16 cetateni, nascuti sau domiciliati in municipiu, pe numele carora au fost emise de instante de judecata mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.

Printre cei de pe lista se afla si Ionut Mirel Todirica in varsta de 33 de ani, din localitatea Valcica, cautat pentru infractiuni la regimul circulatiei.

„Condamnat la executarea pedepsei de 320 zile inchisoare pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare si de catre o persoana careia i-a fost suspendat dreptul de a conduce. In data de 08.05.2015, acesta a fost oprit de un echipaj de politie in timp ce conducea un autoturism marca Renault  pe raza satului Valcica, comuna Tatarusi avand permisul de conducere suspendat si placutele de inmatriculare expirate”, este precizat in descrierea de pe site.

O alta persoana este Neculai Todirenchi, in varsta de 43 de ani, nascut la Pascani. In urma cu cateva luni, Tribunalul Iasi a emis mandatul de executare a pedepsei inchisorii pentru savarsirea unor infractiuni de distrugere, furt calificat si tulburarea ordinii si linistii publice pentru o perioada de 3 ani doua luni si 20 de zile detentie.

Alexandru Florin Voroneanu, in varsta de 30 de ani, din Heci este cautat pentru evaziune fiscala si are de executat trei ani de inchisoare. O afacere ilegala cu masini l-a adus in aceasta situatie.

Printre infractiunile comise de celelalte persoane de pe lista se mai afla si furt, lovire, vatamare corporala, delapidare sau  trafic de droguri de risc si constituire a unui grup infractional organizat.

Inspectoratul de Politie Judetean Iasi precizeaza ca activitatile de depistare a persoanelor urmarite national si international este in dinamica, iar anul trecut oamenii legii din judet au gasit peste 170 de cetateni care au ajuns pe astfel de liste.

Pe site-ul Politiei Romane puteti vedea informatii despre aceste persoane si puteti ajuta autoritatile pentru depistarea lor, prin trimiterea unor sesizari.

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow