21 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

Angajări în instituții publice la Pașcani, Lespezi, Târgu Frumos și Scobinți

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca si va doriti sa fiti bugetari, trebuie sa stiti ca in aceasta perioada mai multe institutii publice din judetul Iasi au scos la concurs posturi vacante.

Printre acestea si afla si Primaria Scobinti, care cauta sa angajeze trei persoane pentru urmatoarele functii: manager proiect – perioada determinată, responabil schema minimis – perioadă determinata sau referent, treapta profesionala II – perioada nedeterminată. Pentru primele doua posturi, se solicita vechime minim 10 ani si studii superioare, iar pentru ultimul mentionat se solicita vechime minim 3 ani studii medii, liceale absolvite cu diploma de bacalaureat. Proba scrisa va avea loc pe 25 martie, iar interviul pe 29 martie.

Tot in aceasta perioada, Scoala Profesionala din Lespezi cauta contabil. Persoana care vrea sa ocupe aceasta functie trebuie sa aiba studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul economic, vechime minimă în specialitatea studiilor absolvite – minimum 1 an în domeniul contabilității bugetare si altele. Data limita pentru depunerea dosarelor este 19 martie 2021.

Sunt locuri de munca si pentru cei care nu au studii liceeale sau superioare. Primaria Targu Frumos cauta trei muncitori calificati pentru Sectorul de Gospodărie Comunală, iar Scoala Speciala din municipiul Pascani, de pe strada Garii, cauta fochist.

Mai multe detalii despre aceste posturi puteti obtine de pe site-ul posturi.gov.ro.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow