More

  143 de olimpici și 70 de profesori coordonatori din Pașcani, premiați de administrația locală

  Eveniment festiv vineri, 31 mai, la Primaria Pascani. Administratia locala a premiat in debutul Zilei Copilului, ce va fi sarbatorita sambata, elevii de la scolile din municipiu care au obtinut rezultate deosebite la olimpiadele judetene si nationale.


  Au fost rasplatiti pentru eforturile lor 143 de elevi. Ei au primit diplome, flori si un premiu in bani. Deschiderea a fost facuta de imnul academic „Gaudeamus”.

  A urmat un moment artistic sustinut de o fetita in varsta de sase ani, Antonia, cu talent la muzica si calificata la Festivalul National de Creatie si Interpretare „Mamaia copiilor” de la Constanta.

  Pe scena a urcat si primarul municipiului, Dumitru Pantazi, care s-a declarat onorat si bucuros sa participe la acest eveniment din viata copiilor si sa premieze performanta elevilor pascaneni.

  Cei 143 de olimpici au fost felicitati pentru munca lor si de deputatul, Vasile Axinte.

  Primii premiati au fost cei care au obtinut rezultate la olimpiadele nationale, apoi cele judetene.

  Pe scena au urcat si profesorii coordonatori ai olimpicilor, cei care i-au ajutat pe tineri sa isi depaseasca limitele si sa obtina rezultate fruntase.

  Mentionam ca premierea a fost un eveniment de inceput din acest week-end care va fi dedicat copiilor din municipiul Pascani. Maine, de ziua lor, cei mici sunt asteptati la un concurs de desene pe asfalt in centrul orasului, apoi la un carnaval in fata Primariei, iar duminica la o zi de tabara in Parcul Municipal.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Admitere liceu 2020. Elevii își pot depune de astăzi dosarele la liceele unde au fost repartizați

  Elevii care au fost repartizaţi computerizat în învăţământul liceal de stat vor putea depune, începând de luni, dosarele de înscriere la şcolile la care...

  Atenție șoferi! O parte din strada Grădiniţei este inchisa pentru asfaltare. Traficul a fost deviat pe strada Crinilor

  Lucrările de asfaltare continuă la Pașcani. După ce săptămâna trecută a fost turnat un strat de covor asfaltic pe străzile Ştefan cel Mare şi...

  Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitățile Scobinți și Sticlăria

  În vederea înlocuirii unei pompe defecte, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de lunii, 13 iulie...

  Opinii