23 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022

Conventii si facturi individuale la apa. Metodologia a fost aprobata

- Advertisement -

Vesti bune pentru pascanenii care locuiesc la bloc si fac parte din asociatii de proprietari. In cateva luni de zile ar putea beneficia de conventii pentru facturare individuala la serviciile de apa si canalizare. Anuntul a fost facut chiar de reprezentantul operatorului iesean, Gheorghe Vlasie, in sedinta Consiliului Local care a avut loc pe 31 mai. Conventiile vor fi incheiate doar la scarile de bloc care fac parte dintr-o asociatie de prorpietari si daca toti locatarii sunt de acord cu acesta aceasta metoda de facurare. Principalul avantaj in acesta situatie este ca ApaVital nu va mai face debransari colective pentru neplata facturilor ci masurile de recuperare vor fi luate doar impotriva rau – platnicilor.

Incheierea conventiilor individuale la apa este posibila abia acum, dupa ce consilierii locali au aprobat o metodologie de repartizare si facturare. Dezbaterile si votul pe acesta tema au avut loc in sedinta din 31 mai, dupa ani de zile de discutii pro si contra.

Mentionam ca in momentul de fata, din cele cca 8500 de apartamente, cateva mii au incheiate cotntracte individuale si alte cateva mii sunt organziate in asociatii de proprietari unde pot fi incheiate conventii individuale.
Reprezentantii ApaVital spun ca pana la sfarsitul anului peste jumatate din beneficiari ar putea avea conventii sau contracte individuale, daca vor fi solicitari in acest sens si vor fi respectate conditiile legale. Metodologia de facturare a fost aprobata de aproape toti consilierii prezenti, cu o singura abtinere.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ELEVII PASCANENI, PUSI PE DRUMURI PENTRU ABONAMENTELE GRATUITE

  Nemultumiri in randul elevilor si parintilor din Pascani in...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...

Legislativul pășcănean în ședință pe 29 septembrie – DOC

Sedinta de Consiliu Local saptamana viitoare in municipiul Pascani....
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow