More

  La capataiul RAGCL: decizii amanate, directori lipsa, scandal intre consilieri

  Salariatii regiei pascanene de termoficare mai au de asteptat pana cand vor afla daca vor ramane sau nu fara locul de munca. Consilierii locali s-au certat in sedinta care a avut loc vineri si au amanat aprobarea bugetului si a organigramei pentru saptamana viitoare.

  Totodata au fost amanate si dezbaterile pe marginea raportului de activitate al administratorilor, pentru anul 2018, pe motiv ca directorii regiei nu au fost prezenti la sedinta.

  Hotararea consilierilor a starnit nemultumiri . Presedintele Consiliului de Administratie Laurentiu Costan, i-a acuzat pe alesii locali ca ii hartuie pe salariati si ii amana de pe o zi pe alta, cu o decizie privind soarta regiei. El a atras atentia ca ar putea fi proteste in randul salariatilor nemultumiti ca nu stiu ce se va intampla cu locul lor de munca.

  Proiectele ar ruma sa fie discutate saptamana viitoare. Consilierul Sorin Olariu a propus organizarea unei sedinte extraordinare care sa aiba pe ordinea de zi doar problemele de la RAGCL.

  In acelasi contect consilierul Marius Pintilie a propus alcatuirea unor grupuri de lucru, din care sa faca parte inclusiv specialisti, in care sa fie stabilite strategii pe cativa ani de zile privind soarta serviciilor publice din Pascani, mai ales termia, transportul in comun, si salubritatea.
  Liderul opozitiei a fost taxat, din nou, de consilierul popular. Sorin Olariu a atras atentia ca Marius Pintilie a refuzat sa participle la sedintele de lucru ale comisiei pentru activitatea RAGCL si nu a venit cu solutii concrete pana acum. Schimbul de replici dintre cei doi s-a transformat in scandal.

  In discutie a intervenit si reprezentantul USR Pascani, Oscar Teodorescu, prezent in sala de sedinte. El a atras atentia consilierilor ca sedintele legislativului local ar trebui sa fie pentru a fi discutate si rezolvate problemele pascanenilor, nu pentru dezbateri politice. Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de o pauza de cateva minute. Sedinta de vineri s-a incheiat fara sa fie stabilita data cand va fi analizata situatia de la RAGCL.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Vânători, comuna cu toate şcolile şi grădiniţele modernizate – VIDEO

  O comună din apropierea municipiului Paşcani are şcoli şi grădiniţe care arată mai bine decât multe unităţi de învăţământ de la oraş. Administraţia locală...

  Când va avea Pascaniul „centura de ocolire”

  Proiectul privind realizarea unei şosele de centură, pentru că traficul greu să ocolească municipiul Paşcani nu mai este viabil. A fost depus de câteva...

  15.000 de euro pentru sisteme de încălzire, iluminare şi izolaţie termică. Ghidul de finanţare, publicat în Monitorul Oficial

  Ghidul de finanţare destinat Programului ''Casa Eficientă Energetic'', prin care solicitanţii pot primi până la 15.000 de euro de la stat, a fost publicat...

  Opinii