5.2 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Ziua manifestărilor sportive, la Stolniceni-Prăjescu. Peste o sută de copii au avut parte de bucurii și momente de neuitat – FOTO

De 1 iunie a fost mare bucurie in Şcoala Cozmeşti. Peste o suta de copii zâmbăreţi au venit sa se bucure alături de noi la Ziua Manifestărilor Sportive, dedicata lor, copiilor.
Tinerii au fost primiti cu muzica, dans, voie buna si bineînţeles ateliere distractive de fotbal, tenis de masa, box, tir cu arcul si baschet.
Chiar daca vremea ne-a cam jucat feste, fiind destul de mohorâtă, energia si bucuria din sufletul copiilor le-au făcut tuturor ziua mai senina.
Este un eveniment dedicat viitorului acestei comune si ne-am bucurat enorm ca in ciuda vremii au venit in număr aşa de mare. Împreună cu experţii din cadrul proiectului ACTIV dar si a voluntarilor am reuşit sa aducem un zâmbet pe buzele tuturor de la grădiniţă pana la clasa a opta” ne-a precizat Ionuţ Stan, responsabil Asociaţia „Gips Eye.”
La final copiii au fost răsplătiţi cu tricouri, medalii, diplome si alte premii dar si cu o delicioasa salata de fructe.
Astfel de acţiuni fac parte din cadrul proiectului ACTIV, subactiunea 10.1, parteneriat intre Asociaţia Caritas Iaşi, Asociaţia Gipsy Eye, Şcoala Cozmeşti si Primăria Stolniceni Prăjescu.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Modelele de pantaloni care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat (P)

  Pantalonii sunt piese vestimentare elementare. Prin urmare, este necesar...

Cum sa transformi rezolutiile de An Nou in realitate: 3 trucuri utile

  Poate parea ca rezolutiile de Anul Nou au devenit...

Xenoboții, leac sau armă?

Xenoboţii pot vindeca boli, dar pot fi şi arme...

Studiu. Efect neașteptat al pandemiei: oamenii par mai atrăgători când poartă mască de protecție

Oamenii de știință din Marea Britanie par să fi...

Se întoarce iarna. Cod galben de vânt și ninsori la Iași și în alte județe

Mai multe avertizări meteo valabile și pentru județul Iași...