0.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Ziua manifestărilor sportive, la Stolniceni-Prăjescu. Peste o sută de copii au avut parte de bucurii și momente de neuitat – FOTO

De 1 iunie a fost mare bucurie in Şcoala Cozmeşti. Peste o suta de copii zâmbăreţi au venit sa se bucure alături de noi la Ziua Manifestărilor Sportive, dedicata lor, copiilor.
Tinerii au fost primiti cu muzica, dans, voie buna si bineînţeles ateliere distractive de fotbal, tenis de masa, box, tir cu arcul si baschet.
Chiar daca vremea ne-a cam jucat feste, fiind destul de mohorâtă, energia si bucuria din sufletul copiilor le-au făcut tuturor ziua mai senina.
Este un eveniment dedicat viitorului acestei comune si ne-am bucurat enorm ca in ciuda vremii au venit in număr aşa de mare. Împreună cu experţii din cadrul proiectului ACTIV dar si a voluntarilor am reuşit sa aducem un zâmbet pe buzele tuturor de la grădiniţă pana la clasa a opta” ne-a precizat Ionuţ Stan, responsabil Asociaţia „Gips Eye.”
La final copiii au fost răsplătiţi cu tricouri, medalii, diplome si alte premii dar si cu o delicioasa salata de fructe.
Astfel de acţiuni fac parte din cadrul proiectului ACTIV, subactiunea 10.1, parteneriat intre Asociaţia Caritas Iaşi, Asociaţia Gipsy Eye, Şcoala Cozmeşti si Primăria Stolniceni Prăjescu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow