More

  Ședință de CL, joi, la Hârlău – DOC

  Sedinta de Consiliu Local, joi, 28 ianuarie a.c., in orasul Harlau. Intrunirea va avea loc incepand cu ora 12:00, la sediul Caminului Cultural din localitatea Parcovaci, iar pe ordinea de zi sunt opt puncte.

  Alesii locali vor dezbate proiecte de hotarare precum organizarea retelei scolare pentru anul 2021-2022, aprobarea planului de lucrari ce vor fi executate de beneficiarii de ajutor social, modificari privind instituirea sau administrarea taxei speciale de salubrizare.

  Ultimele doua proiecte prevad aprobarea trecerii din domeniul public al orasului in domeniul privat a unei suprafete de teren si schimbarea titularului a unui contract de concesiune.

  Mentionam ca legislativul local din orasul Harlau este format din 17 consilieri, sase PSD, cinci PNL, cate doi de la PRO Romania, PMP si Asociatia Partida Romilor PRO Europa.

  ORDINEA DE ZI  – AICI

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Paște fără tichete sociale pentru pășcănenii cu venituri mici! Viceprimarul Rățoi: Sunt bani aruncați pe apa Sâmbetei! Pintilie: În calitate de președinte al PNL...

  Pășcănenii cu venituri mici nu vor primi, in acest an, tichete sociale de Paste. Hotărârea a fost luată de legislativul pascanean, întrunit in ședința...

  Bugetul comunei Miroslovești și lista de investiții, în dezbatere publică – DOC

  Mai sunt cateva zile pana cand cetatenii din comuna Miroslovesti pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectul de buget si lista de investitii pentru acest an. Cele doua documente au fost publicate pe site-ul administratiei locale, comunamiroslovesti.ro si pot fi consultate de intreaga comunitate.

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet