More

  Parc modern cu scenă si amfiteatru în comuna Miroslovești – FOTO

  Locuitorii din Verseni, comuna Miroslovesti, ar urma sa se bucure cat mai curand de un parc modern, ce ar starni invidia comunitatilor vecine. Licitatia pentru acest obiectiv a fost finalizata, a fost desemnat castigatorul, o firma din judetul Neamt, iar din primavara acestui an ar putea incepe lucrarile. Parcul va fi amenajat in centrul satului, pe locatia fostului C.A.P.

  Primarul comunei, Costel Cojocaru, a precizat ca investitia, ce se va intinde pe o suprafata de jumatate de hectar, va cuprinde sistem de irigatii pentru gazon, stalpi de iluminat cu panouri solare, mobilier de joaca, foarte multe banci, o scena cu un amfiteatru deosebit, iar imprejmuirea va fi cu gard viu. Toate aceste detalii au fost gandite de specialisti in domeniu. In viitor, administratia locala are in vedere amenajarea de parcuri si in celelalte sate din comuna.

  Mentionam ca valoarea obiectivului ajunge la circa 4 milioane de lei fara T.V.A., bani din bugetul local. Din momentul inceperii lucrarilor, parcul ar trebui sa fie gata in cateva luni.

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet