-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Pâmânt gratuit pentru tineri, în Pașcani

Pâmânt gratuit pentru tineri, în Pașcani

 Dacă vreți pământ pentru a construi casă, sunteți așteptați la Primărie pentru a depune dosare. Administrația locală oferă un total de 5.100 mp de pământ în Pașcani pentru sprijinirea tinerilor  privind construirea unei locuințe proprietate personală. Locurile sunt pe străzile Morilor, Pietriș și Dealul Spirei. În aceste momente, sunt zeci de dosare pe lista de așteptare, iar reprezentanții Primăriei au trimis notificări pentru actualizarea dosarelor.

Vă numărați printre cei care au depus dosare la Primăria Pașcani privind acordarea unui lot de teren pentru construirea unei case? Trebuie să știți că dosarele se actualizează și sunteți așteptați la sediul administrației locale. Asta pentru că s-au anunțat care sunt zonele ce urmează să fie distribuite, pe site-ul Primăriei Pașcani.

Loturile de pâmânt sunt 17 la număr și au o suprafață de 300 mp fiecare. Este vorba despre bucăți de pământ pe Morilor – 4.200 mp – 14 loturi, Pietriș – 600 mp – două loturi și Dealul Spirei -300 mp – un lot, în suprafață totală de 5.100 mp.

Urmează să fie constituită o Comisie care să analizeze dosarele oferindu-se astfel punctajele. Se va lua în calcul studiile, vârsta, loc de muncă dar și multe altele.

Menționăm că la acest moment sunt 70 de dosare pe lista de așteptare privind acordarea de terenuri pentru construirea de case.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI