More

  Locuri de muncă sezonieră  în agricultură  – Portugalia 2018

  Locuri de muncă sezonieră  în agricultură  – Portugalia 2018

  Se caută muncitori în agricultură, sezonier, la culegrea zmeurei. EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia pentru campania de anul viitor. Se va lucra 3 luni cu posibilitate de câștig de peste o mie de euro pentru 20 de zile lucrătoare. Nu e obligatoriu să știți o limbă străină, însă este un avantaj.

  EURES Romania oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (Campania 2018) pentru munca sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei. Durata contractului este de aproximativ 3 luni, timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare; data estimată de angajare fiind sfârşitul lunii februarie sau începutul lunii martie 2018.

  Una dintre cerințele solicitate este aceea ca persoanele să fie apte de muncă la câmp şi constituie un avantaj experienţa în agricultură, în recoltarea zmeurei sau munca efectuată în sere. Beneficii? Angajatorul asigură cazare contra cost de 2 euro/zi şi plăteşte transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii, ce se încadrează între 603 – 1.053 euro/brut/lună cu săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare, 2 zile libere prin rotaţie.

  Constituie un avantaj cunoaşterea limbii engleză/spaniolă/portugheză – cunoştinţe de bază (dar nu este o cerinţă obligatorie).

  Persoanele cu domiciliul în judeţul Iaşi, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, tel: 0232254578, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet