0.8 C
Paşcani
vineri, ianuarie 21, 2022

”În ultimele 15 luni am investit 18 milioane de euro în silozuri noi. Când vrei să faci ceva, faci, indiferent dacă e pandemie sau nu!” – fondatorul KOSAROM

Cel mai mare operator ieșean din industria alimentară – KOSAROM – pare să fi sfidat pandemia de coronavirus, bifînd investiții gigant fix în această perioadă. ”În ultimele 15 luni grupul KOSAROM a investit 18 milioane de euro în construcția de silozuri pentru cereale – am ajuns astfel la o capacitate de aproximativ 40.000 de tone. Când vrei să faci ceva, faci! Indiferent dacă este pandemie sau nu este pandemie”, a declarat fodatorul KOSAROM, Neculai Apostol, la un eveniment de business organizat de Forbes România.
 El a explicat apoi că și această investiție consolidează afacerile grupului – ”noi lucrăm în circuit complet integrat. Noi producem vegetalele, noi le prelucrăm, tot noi avem animalele pe care le furajăm cu ce producem, noi le abatorizăm apoi le vindem prin magazinele noastre. Avem astfel un lanț complet care asigură mereu în magazine producție mereu proaspete și de o calitate superioară”.

DE LA ACELAȘI AUTOR

100 de porții de fasole cu cârnați gratuite, la Mon Jardin, de Ziua Unirii 

Invitație pentru pofticioși! Deoarece Ziua Unirii este un prilej de...

Case gratis sau 5.000 de euro, pentru cei care se mută într-un sat din Italia. Condiţia pentru a primi banii

Roseto Valfortore, un "sat fantomă" din sudul Italiei, pune...

Bugetul orașului Târgu Frumos, în dezbatere publică DOC

A fost publicat proiectul de buget și lista de...

ANM: Vreme se răcește!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, valorile termice vor fi...